Udfyld formularen og send os en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. På forhånd tak.


* Er du menneske eller robot?
Hvem er vi ?

Hos SR-ELECTRIC er vi et godt team, der udelukkende består af faglærte. Vi er alle som minimum udlærte elektrikere.

Derudover har vi altid mindst én lærling i flokken, så vi kan være med til at videreføre faget og de håndværksmæssige kvaliteter og traditioner.

Vi vil nemlig gerne bidrage til, at der også er kvalificeret arbejdskraft i fremtidens Danmark.

  • Skal du bruge en ”elektriker” kommer der en elektriker.
  • Skal du have monteret en varmepumpe, kommer der en elektriker med påkrævet lovpligtig køleuddannelse.
  • Skal du have en alarm monteret, kommer der en elektriker med sikkerhedskurser fra NUSA.
  • Skal du have repareret dine hvidevarer, kommer der en elektriker med stor erfaring og expertise på dette område.
  • Skal du have lavet et el-eftersyn eller vurderet en installation, kommer der en autoriseret el-installatør.


Hos SR-ELECTRIC er vi en blandet flok. Vi har hver især har stor erfaring på en række kerneområder og derfor er vi godt klædt på til at løse de fleste opgaver.

I dagligdagen trækker vi på hinandens erfaring og vi er gode til at sparre med hinanden. Det giver tilsammen en stærk virksomhed, der klarer alt lige fra reparation af en gyllepumpe til montering af en lysleder.

Vores kontor og bogholderi er bemandet i hele vores åbningstid og vi bestræber os på altid at give dig den bedste service. Det er vigtigt for os, at når du ringer eller kommer ind, så bliver du mødt af en der er klar til at modtage din ordre eller på anden måde hjælpe dig, fx. med rådgivning eller køb af hårde hvidevarer.

SR-ELECTRIC beskæftiger i gennemsnit 11 medarbejdere.

 

Historien bag

 

SR-ELECTRIC Aps. blev i 2001 stiftet af el-installatør Søren Rasmussen. Virksomheden købte i den forbindelse installations- og montageafdelingen i det Ærøske firma JPJ.

Ved købet af JPJ flyttede Søren Rasmussen og familie tilbage til barndomsøen, hvor han selv er udlært i 1992 ved daværende EL-SKOV i Marstal.

Firmaets kerneområde var ved overtagelsen ca. 60% rejsearbejde og 40% installationsarbejde på Ærø. Virksomheden fik hurtigt vokseværk, der kom nye industrikunder til og den lokale installationsafdeling ekspanderede meget kraftigt. Det daglige arbejde på Ærø udgør idag ca. 90% af firmaets aktiviteter.

Med Købet af forretningen ”Ole W. Andersen ” i 2008 og etablering af værksted i Marstal, er SR-Electric nu godt funderet over hele øen og du har sikkert ofte mødt en af vores 8 servicevogne på landevejen.

 

 

dk en mc visa jcb cup amex dankpng