Udfyld formularen og send os en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. På forhånd tak.


* Er du menneske eller robot? 

Reference Billeder

 

Der er desværre ikke billeder i alle katagorier endnu, vi arbejder på det.

 

Boliginstallationer.

Lidt om hvad vi har udført, mest fremlagt som inspiration. 

Solcelleanlæg.

Referencebilleder af leverede anlæg, samtlige anlæg er afstemt efter kundens elforbrug og afleveret med estimeret ydelsesberegning kalkuleret på baggrund af lokation, taghældning og orienteringen i grader.

Betonanlæg.

Vi har gennem mange år beskæftiget os rigtigt meget med komplette elinstallationer på beton anlæg og har oparbejdet en stor erfaring i industriinstallationer, installationerne er udført som underleverandør for primært SKAKO A/S i Fåborg.

Vekslerstationer, solfanger installationer.

De seneste år har vi beskæftiget os meget med installation af solfangeranlæg og vekslerstationer på størrer forsyningsanlæg. Installationerne er udført som underleverandør til SUNMARK A/S og i godt samarbejde med styringsfirmaet Flexcon. Som referenver kan især nævnes Marstal Fjernvarme, Norges største solfangeranlæg samt Verdens største solfangeranlæg til en kobbermine i Chile.

 Diverse

Her kan du se lidt om de øvrige installationer vi udfører i det daglige, gennem årene er det blevet til utallige huse, køkkener, badeværelser samt mange mange forskellige og spændende opgaver.

 

 

 

 

Links til nogle af vores gode samarbejdspartnere og kunder på industrisiden.

www.sunmark.com

www.flexcon.dk

www.skako.com

www.skibsel.dk

www.cphengineering.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dk en mc visa jcb cup amex dankpng