Om os

Hvem er vi ?

Hos SR-ELECTRIC er vi et godt team, der udelukkende består af faglærte. Vi er alle som minimum udlærte elektrikere.

Vi har hver især stor erfaring på en række kerneområder og derfor er vi godt klædt på til at løse de fleste opgaver.

I dagligdagen trækker vi på hinandens erfaring og vi er gode til at sparre med hinanden.

Det giver tilsammen en stærk virksomhed som spænder bredt og vi klarer alt lige fra reparation af et rensningsanlæg til montering af en lysleder.

Vores kontor og bogholderi er bemandet i hele vores åbningstid og vi bestræber os på altid at give dig den bedste service. Det er vigtigt for os, at når du ringer eller kommer ind, så bliver du mødt af en der er klar til at modtage din ordre eller på anden måde hjælpe dig fx. med rådgivning eller køb af hårde hvidevarer.

SR-Electric beskæftiger i gennemsnit 12 medarbejdere og har altid 1- 2 elektriker lærlinge.

Vi synes det er vigtigt som virksomhed at vi tager vores ansvar, så vi kan være med til at videreføre faget og de håndværksmæssige kvaliteter og traditioner.

Historien Bag

SR-ELECTRIC Aps. blev stiftet i 2001 af El-installatør Søren Rasmussen. Virksomheden købte i den forbindelse installations- og montageafdelingen i det Ærøske firma JPJ.

Ved købet af JPJ flyttede Søren Rasmussen og familie tilbage til barndomsøen, hvor han selv er udlært elektriker i 1992 ved daværende EL-SKOV i Marstal.

Firmaets kerneområde var ved overtagelsen ca. 60% rejsearbejde- Industrimontage og 40% installationsarbejde på Ærø. Virksomheden fik hurtigt vokseværk, der kom nye industrikunder til og den lokale installationsafdeling ekspanderede meget kraftigt. Det daglige arbejde på Ærø udgør idag ca. 90% af firmaets aktiviteter.

Med Købet af forretningen ”Ole W. Andersen ” i Marstal i 2008 blev der skabt en bred fundering over hele Ærø.

I efteråret 2020 efter 19 år valgte Søren Rasmussen at udvide ejerkredsen. El-installatør Kim Groth Pedersen og El-Installatør / maskinmester Lasse Elholm har begge købt sig ind og alle 3 står nu som lige parter.

Udvidelsen er en fremtidssikring for virksomheden og vi står nu endnu stærkere med et solidt team klar til at hjælpe dig også fremover…