Varmepumper

En luft-til-luft varmepumpe er det oplagte supplement, hvis du i forvejen opvarmer med olie, træpiller eller el, og ønsker en besparelse på varmeregningen såvel som i klimaregnskabet.

En varmepumpe er nemlig en meget miljøvenlig opvarmningsform, og så kan den tilmed dække et boligareal på helt op til 180 m2.

Hos SR-ELECTRIC forhandler vi luft-til-luft varmepumper i høj kvalitet.

Med mange års erfaring inden for varmepumper, står vi klar til at guide dig gennem hele processen, så du får præcis den varmepumpe, som passer til dit behov, hvad end du skal bruge den i dit hjem, fritidshus eller på kontoret.

Vi sørger for at din nye varmepumpe bliver installeret korrekt, og at den bliver placeret bedst muligt, for at opnå den største energieffektivitet.

Derudover udfører vi både reparation fejlfinding og lovpligtige serviceeftersyn på varmepumper såvel som klimaanlæg.

En Luft-til-vand varmepumpe er den simpleste vej til erstatning for et traditionelt fyr og direkte tilslutning til eksisterende centralvarmeanlæg, vi forhandler split anlæg fra Mitsubishi.

Ring eller skriv til os for en snak og vejledning om hvilken løsning der kunne være den bedste for dig.

Bemærk !

Vi forhandler ikke parallelimporterede varmepumper og handler kun med de seriøse brands.

Primært købes alle vores varmepumper ved KINNAN som er den danske importør, hermed er du sikret et ordentligt produkt med god bagvedliggende garanti og support, på stort set alle vores pumper til private kan der tilbydes 5 års 100% garanti.